+34 626 90 37 73 info@ifsu.org

DES DEL 25 DE GENER FINS AL 22 DE MARÇ. TOTS ELS DIJOUS DE 19h A 21h. BARCELONA.

El curs consta de vuit setmanes, temps adequat per conèixer i practicar aquest art oriental mil·lenari i gaudir dels grans avantatges que produeix la seva pràctica.

La clau del nostre curs és que permet incorporar en la rutina diària la meditació, utilitzant unes tècniques contrastades a nivell internacional pels professors de la nostra fundació IFSU (International Foundation for Spiritual Unfoldment), amb seus a Estats Units, Anglaterra, Sud-àfrica, Dinamarca…

La nostra fundació està enfocada a ensenyar aquest art d’una manera pràctica i senzilla, a través de la incorporació gradual, pas a pas, d’una sèrie de tècniques simples però alhora molt potents que ajuden a centrar-se en l’ara i aquí.

S’ha de pensar, però, que aquesta incorporació no és senzilla i que requerirà un esforç de disciplina per part de cadascú.

Aquest aspecte és important, tot art necessita un aprenentatge i, sobretot, una pràctica diària: és la pràctica i no el coneixement el que et fa un bon artista. En aquest sentit, la meditació és un art que pretén integrar plenament els nostres pensaments, sentiments i accions del dia a dia en un únic camí que ens ha de portar a la pau interior i a la felicitat. Per tant, durant el curs incidirem en cadascun d’aquests aspectes:

les accions: Karma Yoga o ioga de l’acció desinteressada

els sentiments: Bhakti Yoga o ioga dels sentiments, de l’amor

els pensaments: Jnana Yoga o ioga del discerniment i la raó, dels pensaments

i sobretot en les tècniques de meditació o Raja Yoga, el ioga “reial”


SESSIÓNS 

1- Introducció. Meditació en grup| 2- Miniciació. Meditació amb mantra | 3- Pensaments | 4- Com funciona la nostra ment. La meditació | 5- Reflexió envers reacció | 6- La concentració |7- La respiració | 8- Bhakti


PROGRAMA

El programa del curs consta de vuit sessions de dos hores i mitja, impartides durant vuit setmanes. Cada sessió es divideix en dos parts: una meditació i una explicació teòrica sobre la meditació i la filosofia del ioga aplicada a la vida quotidiana.

Durant el temps del curs, cada sessió inclourà un seguiment de les pràctiques que anirem incorporant, utilitzant un registre de meditacions, per assegurar-nos que al final del curs s’hagi incorporat una rutina de meditació en la vida de cada dia.


INFORMACIÓ/INSCRIPCIÓ

Presentació del curs: dimarts 23 de gener de 19 a 21h.

DATES: des del 25 de gener fins al 22 de març, tots els dijous.

(25 gener, 1-8-15-22 de febrer, 1-8-15-22 de març)

HORA: de 19h a 21h.

PREU: 240 €

Inscripció y reserves: TÀNIA PALOMARES

 Mail: tania@clasedemeditacion.com | Whatsapp: +34 652528021

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?