+34 626 90 37 73 info@ifsu.org

Curs d’iniciació (P01) a la meditació i mindfulness 2017-2018.

Vilafortuny, Tarragona

– VER EN CASTELLANO –

Aquest curs és un mètode teòric i pràctic per a introduir gradualment la meditació a la vida quotidiana. Està basat en el mètode que desenvolupà el filòsof, poeta i mestre de ioga hindú Gururaj Ananda Yogi. Aquest mateix mètode s’ensenya a tot el mon, a les societats de meditació de la Fundació internacional IFSU.

Aquest curs es correspon amb el Mòdul 1 del curs de Formació de Professors que imparteix la Fundació IFSU.

Horari: dimarts de 11:00 a 13:15

Dates: 28 nov. 2017 conferència introductòria. CURS: 12, 19 desembre, 9, 16, 23, 30 gener, 6, 13, 20, 27 febrer de 2018.

On: Tu Taller Natural – Carrer de Santa Maria de Vilafortuny, 1 – Cambrils, Tarragona

Preu: 240€
Si vols fer aquest curs, els diners no seran un obstacle, es facilita l’accés a tot hom sigui quina sigui la seva economia.

Inscripcions i Reserves:  SÍLVIA MONNÉ – web: si-yoga.com
Tel. +34 646032968 (watsap)    –    mail: silviamonne@ifsu.org

El Mètode P.O.U. Path of Unfoldement

Com l’ensenya la I.F.S.U. des de l’any 1978

Aquest mètode està dissenyat pensant en el mode de vida occidental i s’adequa de forma individual a les necessitats de cada persona. Es no denominacional i no s’adscriu a cap religió en particular. S’ensenya a meditar des d’un punt de vista pràctic i científic però integrant la dimensió espiritual de la persona.

En aquest curs de meditació i mindfulness trobaràs las claus per a transformar la teva vida

El mètode que ensenyem inclou les pràctiques d’atenció plena del protocol MBSR i l’amplia amb diverses tècniques de meditació i altres elements addicionals que el fan possiblement un dels millors mètodes de meditació que s’ensenyen avui en el món. Al acabar el curs comptaràs amb un set complert i individualitzat de pràctiques formals i no formals perquè puguis continuar gaudint dels beneficis de la meditació en el teu dia a dia. Aquest protocol ha demostrat ser una eina molt útil i eficaç, creant benestar personal, connectant-te amb la teva natura més autèntica i ajudant-te a prendre les regnes de la teva ment.

El curso està dividit en tres grans blocs. De la mateixa manera que cada un dels dies que vivim es composa de les acciones que realitzem, dels pensaments que tenim, i dels sentiments i emocions que sentim; cada un d’aquests blocs es dedica a cada una d’aquestes tres àrees que defineixen la qualitat del nostre dia: accions, pensaments i sentiments. En altres paraules la vida la construïm amb el que fem, el que pensem i com ens sentim i per a cada una d’aquestes àrees s’aprenen tècniques de meditació i altres pràctiques molt senzilles i efectives.

Els resultats es noten des del primer moment i es mantenen en el temps amb una petita disciplina personal, i inclouen la disminució de l’estrès, l’augment de la empatia i la compassió, el sentit de  l’alegria de viure i la pau interior.

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?