+34-985-506-048 info@ifsu.org

AQUEST HIVERN APRÈN A MEDITAR EN 4 CAPS DE SETMANA CURS D ́INTRODUCCIÓ A LA MEDITACIÓ

La meditació, que ha estat moltes vegades associat al misteriós o al monjo solitari oriental, és una disciplina cada vegada més coneguda i practicada a Occident. La ciència i els científics, tant de les àrees de la neurobiologia, com de la psiquiatria i la psicologia s’han acostat a la meditació i han descobert en els seus mètodes i pràctiques un sistema eficaç i científic per abordar molts problemes habituals de la condició humana. Meditació i ciència així es donen la mà en la recerca de la veritat de l’ésser humà. Avui dia, en la nostra societat moderna i globalitzada, la meditació aquesta apareixent en els llocs més inesperats de la nostra quotidianitat. Secretàries que ho fan com a part de la seva classe de ioga vespertina, adolescents que ho fan com a part de la seva classe de Karate, conductors de camions i les seves esposes que ho fan al MIT Medical Center com a part del programa de control de la hipertensió o atletes que es preparen a si mateixos previ a un partit d’alta competició. Tots ells avui fan servir tècniques d’atenció plena derivades de la pràctica mil·lenària de la meditació.

 IMAGINAR I KIKU MISTU | CARAVANA DEL SILENCIO

C A L M A L A T E V A M E N T , D O M I N A L E S T E V E S
E M O C I O N S I C O M E N Ç A A V I U R E E N L ’ A M O R

Aquest hivern iniciem a Terrassa un curs de 4 dissabtes de iniciació a la MEDITACIÓ. Serà una experiència de pau, creativitat, i transformació. Aprofiteu-lo. Serà meravellós.

2018 DISSABTE 20 DE GENER | 27 DE GENER | 3 DE FEBRER | 10 DE FEBRER

Horari: 3 hores cada sessió | de 10h a 13h i de 16h a 19h | 4 dinars i pràctiques conscients

LLoc: Terrassa

Preu: 295euros (tot inclós 8 sessions)

Benvingut a la teva nova vida! 

KIKU MISTU

LA MEDITACIÓ FA LA VIDA MÉS BELLA

És artista performer des de fa més de 30 anys. Ara és professor de meditació de la International Foundation for Spiritual Unfoldment i la Sociedad Española de Meditación y Mindfulness.
La seva formació és excepcional ja que fusiona meditació i creativitat.

Amb ell aprendràs la importància i el goig de viure conscient i creativament.

 

L A C A R A V A N A D E L S I L E N C I
6 0 6 9 7 4 0 6 1 / 6 7 7 6 3 4 0 3 1 ( T A M B É P E R W H A T S A P P )
I N F O : I N F O @ K I K U M I S T U . C O M

WWW.KIKUMISTU.COM